VÅR AFFÄRSIDÉ

DENIM, BASIC OCH FUNKTION TILL BÄSTA PRIS

Det är helt avgörande att alla förstår vad som är centralt i vår verksamhet. Hur vi får den att gå runt (och inte minst hur vi utvecklar den vidare). Hur vi ska kunna bli bättre och växa. Nå fler. Vad skall vi bli bäst i världen på? Det är det affärsidén handlar om.

Låt oss hålla det enkelt. Låt oss hålla oss till det vi är bra på. Denim, Basic och Funktion är vår hemmaplan. Det är basen i en bra garderob och något som alla behöver. Klassiker på vårt vis är det recept vi använder.

Det gör vi genom att erbjuda rena och enkla klassiker på en ny prisnivå; max halva priset. Klassiker från världens alla hörn, men med en skandinavisk renhet som vår twist.

Varje sortiment och varje enskild produkt har en berättelse, ett berättigande.

Varje produkt har ett känslomässigt värde som tydligt överstiger priset, hög ”vill ha-känsla”.

Vi håller lägre priser (byggt på slimmade kostnader) och delar förtjänsten med våra kunder.

Det är hållbart på riktigt.

Att skapa kläder som genom sitt uttryck och stil är kreddiga trots att de har låga priser kräver mycket kunskap om branschen och dess koder. Det är något helt annat än att göra lågpriskläder.

När vi lyckats med det handlar det om att nå ut med våra varor. Därför ska vi ha en retaillogistik i världsklass. I omnimiljö. Varje dag.

Men det är ändå bara förberedelserna. Tills sist, när allt kommer omkring handlar det om att möta kunden. Med våra produkter. Vårt erbjudande. Vår kunskap. Dela med oss av oss själva så långt vi kan. Hjälpa dem att hitta rätt. Hitta sig själv.Det handlar om att mötas på riktigt.

FRONT_V25_OMOSS_VI-ANDRA

 

EN ÖVERGRIPANDE AFFÄRSMODELL – VI DELAR MED DIG

Priset på våra varor talar för sig själva. Så det behöver vi inte orda om. Det är snarare det motsatta; vi måste förklara varför vi har så låga priser. Vi är ofta så billiga att en del människor tror att det är något ”fel”. Så är det inte. Det handlar ju istället om att vi delar med oss i form av lägre kostnader och lägre påslag.

Nyckeln är vår affärsmodell; vi delar förtjänsten med våra kunder. I de allra flesta fall köper vi våra varor på samma fabriker som våra konkurrenter. Vi betalar i stort sett samma priser, men sedan händer något.

Vi jobbar hårt med att hålla i våra kostnader. Ofta ligger vi långt under andra i branschen eftersom vi är en liten effektiv organisation som sitter på landet och gör det mesta själva. Kontoret ligger längs väg 157 i Gällstad och hyran är därefter. Vi betalar inte för flådiga annonsera och TV-reklam eller för att influencers ska flyga till andra sidan jorden och fota våra plagg. Vi är helt enkelt lite smartare än så.

På toppen av allt lägger vi på vår vinst. En vinst som är hälften mot vad andra gör. Resultatet? Halva priset.

Teamtailor

Career site by Teamtailor